2 Αυγ 2016

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ ΜΑΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

 Αθήνα, 29 Ιουλίου 2016 
Αριθμ. Πρωτ.: 633 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Τον άδικο χαμό της συναδέλφισσας ΜΑΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, εργαζόμενης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης που έχασε τελικά την πιο σημαντική μάχη, θρηνεί το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Συλλυπούμαστε και συμπαραστεκόμαστε τους οικείους της ανθρώπους που αναγκάζονται πρώιμα και άδικα να αποχωριστούν την ΜΑΤΙΝΑ, όταν ανεξέλεγκτο όχημα με ιλιγγιώδη ταχύτητα την παρέσυρε πάνω στο πεζοδρόμιο προκαλώντας της τα βαρύτατα και τελικά μοιραία τραύματα.
Την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 και ενώ βρισκόταν εν ώρα εργασίας συνοδεύοντας παιδιά του Δήμου σε καλοκαιρινή απασχόληση, η ΜΑΤΙΝΑ με αυταπάρνηση και αυτοθυσία «προτίμησε» να προστατεύσει τα παιδιά και όχι τον εαυτό της. 
Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες της στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρόκειται να ξεχάσουν την ΜΑΤΙΝΑ. 
Σε κάθε περίπτωση ούτε η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα λησμονήσει τον άδικο χαμό της και θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο την απόδοση ευθυνών για την τρελή και ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος που βύθισε στην θλίψη όλους μας!!! 
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 
Ο Πρόεδρος 
Νίκος Τράκας
Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας 
Γιάννης Τσούνης