9 Ιουλ 2016

Σε Ψυχρό κλήμα τα εγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης Υγείας στη Μήλο

Ψυχρολουσία περίμενε τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στις σημερινές εκδηλώσεις στο Δήμο Μήλου κατά την διάρκεια των εγκαινίων του Κέντρου Πρόληψης ( KEΠ) Υγείας.

Ο Υπουργός κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής βρέθηκε απέναντι σε ένα ψυχρό ακροατήριο από το οποίο απουσίαζαν αρκετοί Δημοτικοί σύμβουλοι. Ο Δήμαρχος κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης στην σύντομη ομιλία του τόνισε ότι εκτελεί την”ομόφωνη” απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με την οποία οι βουλευτές που ψήφισαν την αύξηση του Φ.Π.Α είναι ανεπιθύμητοι στη Μήλο. Μετά από την σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος κ.Γεράσιμος Δαμουλάκης αποχώρησε από την αίθουσα ακολουθούμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ. Βασίλη Καμακάρη και τις Αντιδημάρχους κυρίες Σοφία Βαμβακάρη και Ζαμπέτα Τούρλου. Την αποχώρηση του κ. Δαμουλάκη ακολούθησαν ακόμη και οι Δήμαρχοι άλλων περιοχών οι οποίοι συμμετέχουν στο 12ο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων που διεξάγεται στη Μήλο.

Χαρακτηριστικό της εικόνας διάλυσης που παρουσιάσε το τελευταίο χρονικό διάστημα η συνεδρίαση είναι ότι έγινε υπό την προεδρεία της Διευθύντριας των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Μήλου.