14 Ιουλ 2016

Την Αυτοδιοίκηση "θυμήθηκε" ο κ. Γ. Ραγκούσης για να τον... θυμηθούμε...

Τη στοχοποίηση ενός θεσμού, που κάποτε κλήθηκε να... “υπηρετήσει”, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επέλεξε ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και νυν επίδοξος Κοινοβουλευτικός Αρχηγός, Γιάννης Ραγκούσης, για να επανέλθει στο προσκήνιο ή έστω να τον... θυμηθούμε...

Μετά τους «φαύλους» και «μαυρογυαλούρους» αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανακάλυψε και ταυτόχρονα αποκάλυψε (χωρίς ιδιαίτερη κιόλας προσπάθεια όπως ομολογεί, αφού το έπραξε ο ίδιος!) τον φυσικό αυτουργό – Γιώργο Πατούλη – του «ποιος είναι πίσω» από την κατάργηση του ΑΣΕΠ στις προσλήψεις Δήμων και μάλιστα, “ξεσκεπάζει” και τον ηθικό αυτουργό… τον Πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη (!), καλώντας τον να “αποτάξει” την “ιδιότητα” αυτή, λέγοντάς του (άκουσον - άκουσον), αν καλύπτει ή... όχι τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ!

«Ιδού λοιπόν ποιος είναι πίσω από την κατάργηση του ΑΣΕΠ στους Δήμους. Αυτοαποκαλύφθηκε μόνος του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Πατούλης», έγραψε στο facebook, ο Γιάννης ο Ραγκούσης, ο εκ Πάρου προερχόμενος, και συμπληρώνει:

«Είναι πλέον υποχρέωση του κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση. Καλύπτει ή όχι την πολιτική Πατούλη για την κατάλυση της αξιοκρατίας στην αυτοδιοίκηση;».

Πάντως Υπουργέ, συγγνώμη Αρχηγέ..., μην ανησυχείς, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ!