4 Απρ 2016

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων καταγγέλλει την αποφυλάκιση του χρυσαυγίτη δολοφόνου Ρουπακιά που αποτελεί πρόκληση για την οικογένεια του αντιφασίστα μουσικού Π. Φύσσα, για τα άλλα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, πρόκληση απέναντι στον λαό.
Για την αποφυλάκιση του δολοφόνου χρυσαυγίτη και των άλλων συνεργατών και καθοδηγητών του, την κύρια ευθύνη έχουν η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως και οι προηγούμενες Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, που δεν διαμόρφωσαν τις ανάλογες προϋποθέσεις για να διεξαχθεί έγκαιρα η δίκη.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην δείξουν καμία ανοχή απέναντι στους φασίστες νοσταλγούς του Χίτλερ, τους καθοδηγητές και εκτελεστές εγκληματικών ενεργειών ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες, ενάντια σε Συνδικάτα και συνδικαλιστές στο Πέραμα, και όχι μόνο.
Καμία ανοχή απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Είναι οι μπράβοι της μεγαλοεργοδοσίας, τα πιστά σκυλιά των αφεντικών στους χώρους δουλειάς ενάντια στις διεκδικήσεις των εργαζομένων,ενάντια στα θύματα του πολέμου. Είναι το μακρύ και βρώμικο χέρι του συστήματος για την καταστολή του εργατικού-λαϊκού κινήματος.
Να δυναμώσει η εργατική – λαϊκή πάλη σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, απέναντι στο δηλητήριο του φασισμού.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων