24 Νοε 2015

Συνάντηση του αντιδήμαρχου Παιδείας Θεόδωρου Αλεξίου με τους διευθυντές των Σχολείων Α' Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023922
www.halandri.gr
Email: press@halandri.gr


Χαλάνδρι 24/11/2015


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 η καθιερωμένη τακτική συνάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας Θεόδωρου Αλεξίου με τους Διευθυντές των Σχολείων Ά βάθμιας εκπαίδευσης του δήμου μας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, όπως έχει ήδη από την περσινή εκπαιδευτική χρονιά καθιερωθεί, οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Γερολυμάτος και Καθαριότητας και Πρασίνου Δημήτρης Χριστουλάκης και η εκπρόσωπος του συλλόγου εκπαιδευτικών Ά βάθμιας «ο Περικλής» Μ. Σταυροπούλου. 


Μετά από ένα σύντομο απολογισμό της συνεργασίας δήμου - σχολικών μονάδων κατά το εκπαιδευτικό έτος 2014 - 2015 από τον κ. Αλεξίου, οι τρεις αντιδήμαρχοι προχώρησαν σε ενημέρωση των διευθυντών για τον σχεδιασμό των τριών συνεργαζόμενων υπηρεσιών σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων των σχολείων κατά το τρέχον εκπαιδευτικό έτος. 
Στη γόνιμη συζήτηση που ακολούθησε παρενέβησαν πολλοί διευθυντές, αλλά και η εκπρόσωπος του συλλόγου εκπαιδευτικών Ά βάθμιας «ο Περικλής», αναδεικνύοντας προβλήματα που καθημερινά προκύπτουν και κατατέθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση της ενημέρωσης, του συντονισμού και της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων. 
Η επόμενη συνάντηση ορίσθηκε για τις αρχές του 2016.