13 Φεβ 2015

Δήμος Βριλησσίων: Απόφαση του Δ.Σ. - Έκδοση Ψηφίσματος Συμπαράστασης στην Ελληνική κυβέρνηση.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βριλησσίων στην συνεδρίαση της Τετάρτης 11 Φεβρουαρίου 2015 αποφάσισε την έκδοση του ακόλουθου Ψηφίσματος Συμπαράστασης:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Συνδημότες,

Η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου γίνεται την επομένη της ολοκλήρωσης της διαδικασίας παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, όλων των Ελλήνων, και συμπίπτει με την κρίσιμη και ιστορική διαπραγμάτευση της χώρας μας στο Eurogroup.

Η Ελλάδα παρίσταται και διαπραγματεύεται δυναμικά στο Eurogroup, και ταυτόχρονα διοργανώνονται αυθόρμητες εκδηλώσεις – συγκεντρώσεις συμπαράστασης, της Ελληνικής Κυβέρνησης, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, στις μεγάλες Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες.

Οι λαοί της Ευρώπης μαζί με τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό διατρανώνουν την πεποίθησή τους για τερματισμό των αυταρχικών πολιτικών της λιτότητας. 

Βγαίνουμε όλοι στους δρόμους διεκδικώντας την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας και την αναγνώριση της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ πορείας της χώρας μας.

Παλεύουμε όλοι οι Έλληνες για ουσιαστικό κούρεμα του δυσβάστακτου χρέους, με ταυτόχρονη ρήτρα ανάπτυξης για την αντιμετώπισή του.

Το Δ.Σ. του Δήμου Βριλησσίων ενώνει και τη δική του φωνή με τις φωνές των συμμετεχόντων στο αποψινό συλλαλητήριο αλλά και με τις φωνές όλων των λαών.