18 Απρ 2018

Η εξουσία και το "παπικό αλάθητο" ως αυτοσκοπός - Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης" (18.04.2018)

Με αφορμή το συνέδριο της «αυτο-εκλεγόμενης» ποε-οτα…
_______________________________________

Αγαπητοί συνάδελφοι , αγαπητοί φίλοι

Με αφορμή τις εκλογές αντιπροσώπων για την ΠΟΕ-ΟΤΑ, η «πρΟΤΑση» έχει πολλές φορές επισημάνει και επιμείνει στη θέση της ότι, η συμμετοχή σε ένα σύστημα ανακύκλωσης των ίδιων πολιτικών, χωρίς θέσεις και λύσεις για τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους διαιωνίζει και συντηρεί όλες τις παθογένειες που οδήγησαν τις συνδικαλιστικές ηγεσίες στην απαξίωση στα μάτια των εργαζομένων, θα πρέπει – κάποια στιγμή – να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ. Και αυτή η στιγμή, θεωρούμε ότι, έχει έρθει…

 Αγαπητοί συνάδελφοι , αγαπητοί φίλοι

Η – ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ (εφόσον ΔΕΝ ψηφίζουν οι εργαζόμενοι) ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ – ηγεσία της ποε οτα, ΟΦΕΙΛΕΙ, πέρα από εκδηλώσεις ΓΙΑ ΤΟ «ΘΕΑΘΗΝΑΙ» τύπου συνεδρίων για ταξιδάκια αναψυχής, να ασχοληθεί με τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα των εργαζομένων στους δήμους. Τέτοια – ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ – είναι αυτά που αναλυτικά έχουμε παρουσιάσει σε πρόσφατες τοποθετήσεις μας (Ε Δ Ω και Ε Δ Ω)

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Θα πρέπει, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, η ΑΥΤΟ-ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΗ εκάστοτε ηγεσία της ποε-οτα να κατανοήσει δύο (2) βασικές συνισταμένες τις οποίες ΣΚΟΠΙΜΑ προσπερνάει:

  1. Οι εργαζόμενοι έχουν – ΠΛΕΟΝ – καταλάβει τον τρόπο και το σκεπτικό με το οποίο λειτουργεί και επιβιώνει αυτό το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ «συνδικαλισμού»
  2. Τους εργαζόμενους ΔΕΝ ενδιαφέρει ο συνδικαλιστικός νόμος για τον οποίο τόσο «κόπτονται» οι εργατοπατέρες και…ΠΕΡΙ ΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΟΓΟΣ – για να μην κοροϊδευόμαστε… - όλες οι «παραστάσεις διαμαρτυρίας» και τα «πυροτεχνήματα» των 24ωρων συναθροίσεων και των ολιγομελών στάσεων από την εργασία… 
πρΟΤΑση - Χαλάνδρι 18.04.2018