16 Μαρ 2018

Απλήρωτοι εργαζόμενοι του Δήμου Λαγκαδά - Η απάντηση του Δήμου στο epoli.gr

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι (μόνιμοι και αορίστου) του Νομικού Προσώπου του Δήμου Λαγκαδά Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. (ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο Σπίτι), σύμφωνα με καταγγελία εργαζομένων στο epoli.gr.
«Έχουμε να πληρωθούμε από τον Δεκέμβριο οι αορίστου χρόνου και από τον Ιανουάριο οι μόνιμοι. Από τον Δήμο μας λένε πως είναι θέμα προϋπολογισμού. Τι φταίμε όμως εμείς γι’ αυτό; Βοηθείστε μας, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να πληρωθούμε τελικά ή έστω να ενημερωθούμε!», μας τόνισαν.

Το epoli.gr επικοινώνησε με τον Δήμο Λαγκαδά - κι άμεσα ανταποκρινόμενος - ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Χαρ. Αϊβαζίδης, μας τόνισε σε τηλεφωνική του επικοινωνία:
«Αναγνωρίζοντας τη μη πληρωμή των εργαζομένων, είναι κρίσιμο να αναφερθεί ότι, ανάλογες περιπτώσεις παρουσιάζονται κάθε χρόνο, κατά το α’ τρίμηνο, λόγω μη έγκρισης Προϋπολογισμού, τόσο του Δήμου, όσο και κατ’ επέκταση της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π., γιατί ως γνωστό, ο Προϋπολογισμός του Δήμου χρηματοδοτεί το Νομικό Πρόσωπο.
Με την έγκριση του Προϋπολογισμού της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. θα πληρωθούν, άμεσα, οι εργαζόμενοι, όπως συμβαίνει, άλλωστε, κάθε χρόνο».