23 Οκτ 2017

Συμμετοχή μέλους του Γ.Σ. της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. στην αξιολόγηση... - Καταγγελία

Με τους εργαζομένους να απέχουν συντριπτικά από τη διαδικασία αξιολόγησης στους Δήμους και το Δημόσιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΔΕΔΥ, με την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., συνδικαλιστές, παρατάξεις να δίνουν επί μήνες σκληρό αγώνα κατά αυτής, μεγάλη έκπληξη προκαλεί ανακοίνωση – καταγγελία της Συσπείρωσης Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Νομού Μαγνησίας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΑΓΕΡΑΣ» ότι, μέλος του εν λόγω Συλλόγου και του Γ. Σ. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (εκλεγμένο με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ-Ο.Τ.Α και του Π.Α.ΜΕ.) συμμετείχε σ' αυτή, καταθέτοντας την αξιολόγησή της...
Σύμφωνα με την ίδια πάντα ανακοίνωση, η εν λόγω εργαζόμενη συνδικαλίστρια του Δήμου Βόλου όταν αυτό έγινε γνωστό, πήγε στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου, «....δημιούργησε σοβαρό επεισόδιο [...] και με δολιότητα αφαίρεσε την αξιολόγησή της, την έσκισε, βάζοντας έτσι σε δυσχερή θέση τους εργαζόμενους σε αυτό», όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλεται από τον Σύλλογο.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
“Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα βρίσκονται στις επάλξεις του αγώνα, στο πλευρό των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων οργανώσεων τους, ώστε να αποτρέψουν τις επιδιώξεις της «αριστερής» κυβέρνησης και των επιταγών αυτών που μας επέβαλλαν τα μνημόνια, με τις μεθοδεύσεις σχετικά με τις «αθώες» αξιολογήσεις που ουσιαστικά θα είναι ο προθάλαμος των απολύσεων.
Οι εργαζόμενοι ενημερωνόμαστε από τους συναδέλφους μας, τους συνδικαλιστές που έχουμε εμπιστευτεί για να είναι μπροστάρηδες στον αγώνα αυτό και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας προδίδει, ειδικά εκείνους που χρόνια ματαιοπονούν και με διχαστικό μάλιστα λόγο και πρακτικές, παριστάνουν τους ηγέτες.
Είμαστε στη πολύ δυσάρεστη θέση, την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι στους Δήμους, έχουν καταθέσει τις αξιολογήσεις τους στα Σωματεία μας, να καταγγείλουμε Μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου μας και του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (με το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Σ.-Ο.Τ.Α. και του Π.Α.ΜΕ), κατά τα άλλα «μπροσταρισα» στους αγώνες, μονίμως καταγγέλλουσα και πρωτοπόρα αποκλειστικά στο διχασμό των εργαζομένων, Εύη Καρυδάκη. Η εν λόγω έχει καταθέσει την αξιολόγησή της στη υπηρεσία της, δυστυχώς, χωρίς να είναι η μόνη από το περιβάλλον των «συναγωνιστών» της.
Οι συνάδελφοι έχουν κρίση και μάλιστα αυστηρή. Τώρα έχουν και γνώση ώστε να θέσουν στο περιθώριο ανθρώπους με τέτοιες πρακτικές. Αναμένουμε με ενδιαφέρον και την τοποθέτηση του κομματικού τους φορέα, τον οποίο εξάλλου πάντα χρησιμοποιεί σαν ασπίδα για τις προσωπικές της επιδιώξεις.
Υ.Γ.: Και επειδή η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος, διαβλέποντας τον εξευτελισμό και πετυχαίνοντας τον αυτοεξευτελισμό της, δημιούργησε σοβαρό επεισόδιο στην υπηρεσία (Γραφείο Προσωπικού) και με δολιότητα αφαίρεσε την αξιολόγησή της, την έσκισε, βάζοντας έτσι σε δυσχερή θέση τους εργαζόμενους σε αυτό.”
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ | Προβολή/κατέβασμα
https://www.epoli.gr/