21 Αυγ 2017

Οργισμένη αντίδραση συμβασιούχων κατά Λεβέντη για τα περί προσλήψεων μέσω Facebook

Οργισμένη ήταν η αντίδραση συμβασιούχων αλλά και απλών πολιτών στις δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων,Β. Λεβέντη, για τις προσλήψεις εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων.

Συγκεκριμένα ο Β. Λεβέντης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, διατύπωσε την άποψη ότι η κυβέρνηση έπρεπε αντί να προχωρήσει στο διορισμό των συμβασιούχων στον τομέα της καθαριότητας, να δώσει χρήματα για να αγοράσει πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε τη μήνη των πολιτών και συμβασιούχων, οι οποίοι με αναρτήσεις τους, στο facebook, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της aftodioikisi.gr,επιτέθηκαν στον Β. Λεβέντη.

Ακολουθούν ορισμένα από τα σχόλια, έτσι όπως ακριβώς αναρτήθηκαν στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

— Να δωρισετε τους μισθους ενος ετους εσεις οι “πυλωνες” της ελληνικης κοινωνιας να τα παρουμε να προστατευθει η Ελλαδα, οι ελληνες και ο δημοσιος πλουτος της χωρας που τοσο πολυ ανιδιωτελως αγαπατε ολοι εσεις εκει μεσα στην βουλη… Τι, οχι?

— ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΣYΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΊΖΕΙ Η ΕΦΟΡΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΔΙΣ ΕΥΡΏ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΊΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΌΣΑ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ ΠΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΎΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΒΡΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΟΙ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΊ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΎΝΑΜΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΆΠΤΥΞΗ

— Και τότε να πας εσύ στην θέση μου να τα μαζέψεις και πίστεψε με δεν θα αντέξεις ούτε μια ώρα και στο κάτω κάτω η χώρα μας καίγεται τι σόι πατριώτης πολιτικός είσαι να διαθεσεις από το μισθό σου λεφτά και να τα πάρεις

— Ο κοσμάκης σας φταίει που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια χώρα που την έχετε αφαιμάξει….

— Και τα σκουπίδια να τα φας λεβέντη γιατι οι συμβασιούχοι ειναι λαθος να δουλεψουν

— Καλύτερα να μην πληρώναμε εσάς τους πολιτικούς να αγοραζαμε αεροπλανα

— Έπρεπε να δίνουμε μισθούς της προκοπής στους πυροσβέστες και όχι να βάζουμε στη Βουλή κάτι τελειωμένους (θα με καταραστεί και την έκανα!).

— Εγω παντως θα προτεινα να μη περνατε τους μισθους σας και να περναμε πυροσβεστικα!!

— Με 100 λιγότερους σαν και σένα στη βουλή επίσης θα πληρωνόντουσαν, γιατί οι άλλοι μαζεύουν τα σκουπίδια σου.

— αν δίνατε απο ένα μηνιάτικο δικός σας κάθε χρόνο να δεις ποσα αεροπλανα θα περνάμε

— Την θέση που είχε στη τράπεζα που το έπαιζε τρέλα την ξέχασε μάλλον όχι γιατί τον βλέπω να ξανά πηγαίνει στο πόστο του…

— Αγορι μου εσύ το 3000 χιλιάδες θα ξαναμπείς στην βουλη

— ναι…..κλασικα..! Εμεις φταιμε, μας αξιζετε…..


— Α ρε λεβέντη πολιτευτής μια ζωή…….