20 Ιουν 2017

Ν. Τράκας: «Ο κ. Σκουρλέτης ανακοίνωσε τις πρώτες 10.000 απολύσεις της Αριστεράς»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τον Υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, με τον Πρόεδρο της Ε.Ε., Νίκο Τράκα, να δηλώνει αποκλειστικά, αμέσως μετά, στo epoli.gr τα εξής:
«Κατά τη συνάντηση, δυστυχώς, ο Υπουργός Εσωτερικών ανακοινώσε τις πρώτες απολύσεις 10.000 εργαζομένων (σσ συμβασιούχων - “παρατασιούχων” Καθαριότητας) της Αριστεράς!
Μας πρότεινε την πρόσληψη νέων διμηνιτών και μας είπε ότι, θα γίνουν δύο χιλιάδες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους Δήμους, ανάλογα με τα αιτήματά τους.

Ζητήσαμε να καταργηθεί το άρθρο 61, που δίνει το δικαίωμα στους ιδιώτες να μπαίνουν στους Δήμους, όπου ο Υπουργός “έστριψε διά του αρραβώνα”, διότι όπως φαίνεται, στόχος του είναι να απαξιώσει τους Δήμους και τις Υπηρεσίες τους και να τις δώσει στα “χέρια” των ιδιωτών.
Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι, θα ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ τους 10.000 εργαζομένους με ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ, και τους ΚΑΛΟΥΜΕ να υπερασπίσουν τα αμαξοστάσια σε όλους τους Δήμους και τα δικαιώματα που έχουν αποκτήσει, δίνοντας κάποιοι απ’ αυτούς ακόμη και τη ζωή τους και 10 η ώρα, την Πέμπτη, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, στην απεργιακή κινητοποίηση, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, για να υπερασπιστούμε την τιμή και την αξιοπρέπεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Εργαζομένων και των Πολιτών!
Συνάδελφοι ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, το έχουμε αποδείξει και σε ακόμη πιο δύσκολα χρόνια.»