3 Σεπ 2016

Δήμος Λαρισαίων: Η δημοτική αστυνομία έκοψε κλήση σε αυτοκίνητο του δήμου γιατί πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ!

Από την τσέπη του θα κληθεί να πληρώσει υπάλληλος του δήμου Λαρισαίων την κλήση που έκοψε η δημοτική αστυνομία στο όχημα που οδηγούσε, επειδή ήταν παρκαρισμένο σε θέση ΑμεΑ χθες Δευτέρα στο κέντρο της πόλης!

Το θέμα έλαβε διαστάσεις μετά την ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης της σχετικής φωτογραφίας, με το δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη να μην κρύβει την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του οδηγού – δημοτικού υπαλλήλου.

Μάλιστα, από πλευράς δημοτικής αρχής σε μία σαφώς συμβολική και σημειολογική προσπάθεια, διέρρευσε η σχετική κλήση που βεβαιώθηκε από τη δημοτική αστυνομία. Όπως τόνιζαν στο onlarissa.gr κύκλοι του δημάρχου Λαρισαίων, ήδη ο κ. Καλογιάννης έχει ζητήσει από τον οδηγό και την υπηρεσία του να πληρωθεί η κλήση που βεβαιώθηκε, τονίζοντας σε υψηλούς τόνους πως «δεν μπορεί την ώρα που από την αρχή της θητείας δίνεται μία μάχη για τις θέσεις ΑμεΑ και όταν η δημοτική αστυνομία κόβει ετησίως περί τις 1.300 κλήσεις για το λόγο αυτό, να εμφανίζονται τέτοιες συμπεριφορές και μάλιστα από δημοτικούς υπαλλήλους».

Δείτε τη φωτογραφία με το παράνομο παρκάρισμα:


Δείτε την κλήση:


newsroom onlarissa.gr / πηγή φωτό: facebook/new larissa city