21 Ιουλ 2016

Mηνύματα διαμαρτυρίας προς το βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία» – Ο αγώνας για την καταβολή της αποζημίωσης απόλυσης της συναδέλφου μας συνεχίζεται



Ο αγώνας για την καταβολή της αποζημίωσης απόλυσης της συναδέλφου μας από το βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία», που υπέστη βλαπτική-εκδικητική μεταβολή, συνεχίζεται. Μέχρι τη διακαίωση της συναδέλφου…

«Βομβαρδίζουμε» με μηνύματα διαμαρτυρίας το βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία»
> στο mail: info@protoporia.gr
> στο FAX: 210-3301126


Ως ΣΥΒΧΨΑ παραθέτουμε το παρακάτω κειμενάκι, που είναι ενδεικτικό του χαρακτήρα που θα μπορούσε να έχει το μήνυμα διαμαρτυρίας σας:
Διαμαρτυρία
Μ’ αυτό το μήνυμα σας ζητώ να σταματήσετε την άδικη και καταχρηστική στάση σας και να καταβάλετε στην εργαζόμενη Α.Σ. την αποζημίωση απόλυσης, ως οφείλετε.
Η τακτική σας να απαξιώσετε και να απομονώσετε την εργαζόμενη, αλλάζοντάς της πόστο, αδιαφορώντας για την 13χρονη προϋπηρεσία της στη λιανική πώληση στο βιβλιοπωλείο σας και χωρίς να παίρνετε υπόψη σας τα προβλήματα υγείας της, συνιστά βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας της εργαζόμενης. Ταυτόχρονα είναι μια στάση εκδικητική, μιας και η Α.Σ. είναι δραστήριο μέλος του κλαδικού σωματείου στο χώρο του Βιβλίου.
Η αντεργατική συμπεριφορά σας δημιουργεί αρνητικό αντίκτυπο για το βιβλιοπωλείο σας, τόσο σ’ εμένα όσο και σε όλο το αναγνωστικό κοινό.

Αναμένω την άμεση επανόρθωση από την πλευρά σας, απέναντι στην εργαζόμενη.