2 Ιουλ 2016

ΣΟΚ στην Κοζάνη: Τραγωδία με οδηγό απορριμματοφόρου που έχασε τη ζωή του

Σε πένθος έχει βυθιστεί όλη η Κοζάνη καθώς οδηγός απορριμματοφόρου του δήμου ενώ εκτελούσε τα καθήκοντά του έχασε τη ζωή μπαίνοντας στη “μάυρη λίστα” των νεκρών και τραυματιών εργαζόμενων στην Αυτοδιοίκηση.


Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, στην Τ.Κ. Μαυροδενδρίου, απορριμματοφόρο του δήμου Κοζάνης, που πραγματοποιούσε την αποκομιδή των απορριμμάτων, έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ και στη συνέχεια σε μια οικία, όταν ο οδηγός του, έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και μετέφερε – σε κρίσιμη κατάσταση – τον οδηγό στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε και η πυροσβεστική. 
Οι φωτογραφίες του kozan.gr είναι από το σημείο που σημειώθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών της καρδιολογικής του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης (και των διασωστών του ΕΚΑΒ), ο άτυχος 33χρονος οδηγός (Θεόδωρος Σωτηριάδης – από τη Σκήτη) απορριμματοφόρου του δήμου Κοζάνης, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, δυστυχώς κατέληξε.

Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τελικά υπέστη καρδιακό επεισόδιο, κατά τη διάρκεια αποκομιδής των απορριμμάτων στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να πέσει το απορριμματοφόρο πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ και σε οικία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης. Η περιοχή έχει βυθιστεί σε πένθος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

«O Σύλλογος Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Νομού Κοζάνης, εκφράζει τα θερμά του και ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατο του συναδέλφου Θεόδωρου Σωτηριάδη, έγγαμου και πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, οδηγό απορριμματοφόρου του Δήμου Κοζάνης. Ένας ακόμη συνάδελφος προστίθεται στη «μαύρη» λίστα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων. Ευχόμαστε ανάπαυση της ψυχής του και δύναμη στους οικείους του».