15 Ιουν 2016

Εκτός κινδύνου ο εργαζόμενος του δήμου Χανίων – Πρέπει να υποβληθεί σε επεμβάσεις

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό στην Αθήνα ο 46χρονος εργαζόμενος του δήμου Χανίων που την 1η Ιουνίου τραυματίστηκε σοβαρά μετά από εργατικό ατύχημα.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο άτυχος 46χρονος βρισκόταν μέσα στον κάδο του γερανοφόρου οχήματος προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού.

Ξαφνικά και ενώ έκανε τη δουλειά του, το μπράτσο του κάδου έσπασε με αποτέλεσμα, ο 46χρονος να βρεθεί στο έδαφος από ύψος περίπου τριών μέτρων.

Έχουν υποχωρήσει οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Σειρά έχουν τώρα τα… χέρια

Η κατάσταση της υγείας του 46χρονου καθημερινά καλυτερεύει. Όπως ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας «οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί έχουν υποχωρήσει και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Αυτό που χρήζει τώρα αντιμετώπισης είναι τα πολλαπλά κατάγματα που φέρει και στα δύο χέρια και αναμένονται να γίνουν χειρουργεία προκειμένου να αποκατασταθούν».

Διοικητική έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τη 1η Ιουνίου η διοικητική εξέταση που έχει διατάξει η δημοτική αρχή για τις συνθήκες του ατυχήματος.

«Εμείς ως δήμος, περιμένουμε να δούμε το πόρισμα της εξέτασης. Αμέσως μετά θα κινηθούμε όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος», επεσήμανε ο κ. Βάμβουκας.