17 Μαΐ 2016

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: Καταγγελία της Δημοτικής Αρχής Βόλου για πολιτική – συνδικαλιστική δράση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την πολιτική και συνδικαλιστική δίωξη του μέλους της Διοίκησης του Νομαρχιακού Τμήματος Μαγνησίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Γιώργου Μαγιάκου, από τη Δημοτική Αρχή Βόλου. Ο συνάδελφος αντέδρασε, ως όφειλε, στο πρόγραμμα «πόρτα –πόρτα» του Δήμου Βόλου, με το οποίο ουσιαστικά «καταργείται» η μηχανική αποκομιδή των απορριμμάτων, καταγγέλλοντας την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό στη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων στις 6-8 Μαΐου 2016.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Βόλου που, για άλλη μια φορά, επέλεξε με οργανωμένους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς να υπονομεύσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων για να μην ψηφιστεί ο Νόμος – έκτρωμα για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τη Δημοτική Αρχή Βόλου να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ τη «μετακίνηση» του συναδέλφου Γεώργιου Μαγιάκου. Συγχρόνως, καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο στο Νομό Μαγνησίας να αντισταθούν και να αγωνιστούν ενάντια σε τακτικές και πρακτικές που μόνο στόχο έχουν να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.