26 Μαΐ 2016

Καταλήψεις και στάση εργασίας ενάντια στο «ξεπούλημα» του ΟΑΚΑ

Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» προχωρεί σε δυναμικές κινήσεις προκειμένου να αντιταχθεί στην εκποίηση της ολυμπιακής εγκατάστασης, μέσω του υπερ-ταμείου αποκρατικοποιήσεων και να προασπίσει τον δημόσιο χαρακτήρα της.

Στη γενική συνέλευση των εργαζομένων, που πραγματοποιήθηκε στις 24/5/2016, αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων 10λεπτη στάση εργασίας στον αγώνα της 26ης Μαΐου μεταξύ του ΑΕΚ και του ΠΑΟ, ανάρτηση ανακοινώσεων στους ηλεκτρονικούς πίνακες και ανάγνωση σχετικής ανακοίνωσης, 10λεπτη κατάληψη της Λ. Σπύρου Λούη (Πέμπτη 26 Μαΐου 2016, στις 09:00), επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς κ.ά.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου του Συλλόγου:Το θέμα, το οποίο απασχόλησε χθες και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου (Στο πλευρό των εργαζομένων του ΟΑΚΑ το Δ.Σ. Αμαρουσίου), λαμβάνει ευρύτερες διαστάσεις και ήδη έχει κινητοποιήσει το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, καθώς και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπως φαίνεται και από τις ανακοινώσεις που ακολουθούν.