9 Μαρ 2016

Σοβαρά τραυματισμένος δημοτικός υπάλληλος στην Κρήτη.

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ λίγο πριν τις 8 το πρωί, ένας άνδρας περίπου 40 ετών ο οποίος τραυματίστηκε πέφτοντας από απορριμματοφόρο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη και του ekriti.gr το περιστατικό σημειώθηκε έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης στις Βούτες όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 40χρονος εργαζόμενος του Δήμου, έπεσε από το όχημα με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Πληροφορίες λένε ότι όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, ωστόσο λίγη αργότερα άνοιξε τα μάτια του. 
Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Ρασούλη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη, ο 40χρονος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, είχε προσληφθεί στον Δήμο με 8μηνη σύμβαση. Όπως είπε το ατύχημα συνέβη ενώ το απορριμματοφόρο βρισκόταν εν κινήσει με τον 40χρονο πατέρα να πέφτει από το πατάκι. 
Το περιστατικό που είναι το δεύτερο μέσα σε λίγο καιρό, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και όπως είπε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, θα ξαναγίνουν σεμινάρια στους υπαλλήλους του Δήμου προκειμένου να ενημερωθούν για όλα όσα πρέπει να κάνουν προκειμένου να είναι ασφαλείς εν ώρα εργασίας.