2 Φεβ 2016

Η Χορωδία της ΕΡΤ στο Χαλάνδρι

Με μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία αλλά και αθρόα προσέλευση του κοινού πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ιδρύματος Π.Ζήση την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στο Χαλάνδρι, η συναυλία της διεθνώς αναγνωρισμένης χορωδίας της ΕΡΤ που οργάνωσε ο δήμος Χαλανδρίου.

Υπό την διεύθυνση του διακεκριμένου μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη και με τον Θάνο Μαργέτη στο πιάνο η χορωδία της ΕΡΤ παρουσίασε το ανανεωμένο πρόγραμμά της με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών εισπράττοντας έντονα και παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Οι θεατές αντί εισιτηρίου έφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης.

Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος τόνισε ότι η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και ο αγώνας για να δοθεί στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας ελπίδα και χαμόγελο είναι πρώτη προτεραιότητα της δημοτικής αρχής.

Η συναυλία μεταδόθηκε ζωντανά από το Τρίτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και καλύφθηκε δημοσιογραφικά από ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

O δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί την ΕΡΤ, το ίδρυμα Π.ΖΗΣΗ και τα ζαχαροπλαστεία Γκέκα για τη συνδρομή τους στην προσπάθεια που καταβάλει με σκοπό την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή.


http://www.halandri.gr/, 1/2/2016