29 Ιαν 2016

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου: Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε κατάληψη του κεντρικού κτιρίου του Δήμου

Ο Σύλλογος και οι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλανδρίου προχώρησαν σήμερα (Σ.Σ. Πέμπτη 28.1) σε κατάληψη του κεντρικού κτιρίου του Δήμου, ύστερα από τη χθεσινή απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Κατά τη διάρκεια της κατάληψης, πραγματοποιήθηκε συνέλευση, όπου συζητήθηκαν τα φλέγοντα ζητήματα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου - ταφόπλακα των εργαζομένων και αναζητήθηκαν τρόποι (αντι)δρασης σε συνδυασμό, πάντα, με την ΠΟΕ-ΟΤΑ και τους υπόλοιπους Δήμους και αρχής γενομένης από την Πανελλαδική - Γενική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, στην οποία, όπως αποφασίστηκε, οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν δυναμικά.

Διαβάστε την Ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 30, ΤΚ.15234 
ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Χαλάνδρι, 28/01/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προχωρώντας στην κατάληψη των κτιρίων του Δημαρχείου, την Πέμπτη 28/01/2016 από 10:00 έως 14:00, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης. Οι καιροί που βιώνουμε είναι δύσκολοι για όλη την κοινωνία με τις περικοπές μισθών, συντάξεων και την καταστρατήγηση των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων.

Θα παλέψουμε μαζί με την ελληνική κοινωνία για να μην περάσουν οι αντιλαϊκές πολιτικές.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δείτε Ε Δ Ω φωτογραφίες από τη σημερινή δράση.

από το blog του Συλλόγου Εργαζομένων http://sedhalandriou.blogspot.gr/