4 Ιαν 2016

Στις 18/1/2015 προσλαμβάνονται οι 52 νέοι υπάλληλοι των δημοτικών παιδικών σταθμών του Δήμου Χαλανδρίου

Ολοκληρώθηκε τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου η διαδικασία του διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη των 52 υπαλλήλων που είχε εγκρίνει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το Υπουργείο Εσωτερικών. Με την διαδικασία πρόσληψης 10 ΠΕ Νηπιαγωγών να έχει ολοκληρωθεί από τα μέσα του Δεκέμβρη κλείνει η διαδικασία και για τις υπόλοιπες 42 θέσεις που περιλαμβάνουν 27 βρεφονηπιαγωγούς ΤΕ και βοηθητικές ειδικότητες απαραίτητες για το περιβάλλον ενός παιδικού σταθμού (καθαρίστριες, τραπεζοκόμους, διοικητικούς κλπ).

Αυτή την χρονική στιγμή ενημερώνονται οι υποψήφιες για την επιτυχία τους δηλώνοντας την αποδοχή τους στην θέση που πήραν. Στόχος είναι να υπάρξει πρόσληψη και των 52 στις 18/1/2015.

Οι προσλήψεις αυτές αφορούν θέσεις εργασίας με συμβάσεις αυτόματα ανανεούμενες κάθε χρόνο μέχρι το τέλος της νέας προγραμματικής περιόδου το 2020. Με την διαδικασία αυτή θα μπορέσουν οι παιδικού σταθμοί της πόλης να αντιμετωπίσουν την ανάγκη να υπάρχει σταθερή ομάδα δασκάλων και βοηθητικού προσωπικού με το οποίο θα μπορέσει να λειτουργήσει υπό τις βέλτιστες παιδαγωγικές συνθήκες το σχολικό περιβάλλον ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει το απόθεμα δυνάμεων και προσωπικού για να υποστηριχθεί η λειτουργία των 2 νέων παιδικών σταθμών. Οι εργαζόμενοι αυτοί σε πρώτη φάση θα εργαστούν σε θέσεις εργασίας στους υπάρχοντες παιδικούς σταθμούς.

Ειδικά για τους δύο υπό κατασκευή νέους σταθμούς να σημειωθεί ότι ήρθε ο εξοπλισμός του μεγάλου παιδικού σταθμού στο πάτημα 1 ενώ σε λίγο ξεκινάει και ο έλεγχος του υπάρχοντος εξοπλισμού που βρίσκεται αποθηκευμένος στην αποθήκη των παιδικών σταθμών προκειμένου να εξοπλιστεί και ο έτερος νέος βρεφονηπιακός σταθμός.