9 Δεκ 2015

Δήμος Αιγάλεω: Κουκουλοφόροι και ξυλοδαρμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Απίστευτα σκηνικά βίας εκτυλίχθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Αιγάλεω, καθώς κουκουλοφόροι (!) εισέβαλαν στο Δημαρχείο και ξυλοκόπησαν δύο Δημοτικούς Υπαλλήλους - ένας εκ των οποίων ο διωκόμενος από τον Δήμαρχο Αιγάλεω Γιώργος Καρακουλάκης και ο άλλος ο Κώστας Δελαβίνιας - οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Νίκαιας!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι άγνωστοι, αφού χτύπησαν τους δύο υπαλλήλους εξαφανίστηκαν.

Οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν στη συνεδρίαση ανέφεραν ότι, δύο εκ των δραστών τους είναι γνωστοί.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλουν μέλη της Συνδικαλιστικής Επιτροπής στους Ο.Τ.Α. Δήμου Αιγάλεω, εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ, αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., ανάμεσά τους ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και μέλη της Εκτελεστική Επιτροπής, καθώς και πλήθος συνδικαλιστικών στελεχών από Συλλόγους της Αττικής, παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγάλεω, προκειμένου να παρέμβουν για την συνδικαλιστική δίωξη του μέλους του Σωματείου, Γιώργου Καρακουλάκη, μετά την πειθαρχική δίωξη και ποινή του Δημάρχου, Δημήτρη Μπίρμπα.


Ξαφνικά "τάγμα εφόδου κρανιοφόρων", μετά από κάλεσμα δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, που υπερασπιζόταν τον Δήμαρχο, προπηλάκισαν, χειροδίκησαν και ήρθαν σε συμπλοκή εντός του Δημαρχείου, στοχοποιώντας το μέλος της ΑΔΕΔΥ και τ. Πρόεδρο της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Θέμη Μπαλασόπουλο, τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Νίκο Τράκα, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Γιάννη Τσούνη και Μαρία Παπαδοπούλου, καθώς και εργαζόμενους του Δήμου Αιγάλεω, που παραβρέθηκαν για να διαμαρτυρηθούν. 

Αποτέλεσμα, ο διωκόμενος συνδικαλιστής Γιώργος Καρακουλάκης να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Κρατικό Νίκαιας, με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, μετά από χτύπημα με κράνο, ενώ στο Νοσοκομείο διεκομίσθη και ο εργαζόμενος του Δήμου Αιγάλεω, Κ. Δελαβίνιας, που ξυλοκοπήθηκε από 10 κρανιοφόρους - μασκοφόρους με κάταγμα στο χέρι!

«Η παρέμβαση των κρανιοφόρων ήταν οργανωμένη και προμελετημένη!!! Ο Δήμαρχος δεν μπορεί να υποδύεται τον "Πόντιο Πιλάτο"!!! 

Δεν ήταν το πρώτο κρούσμα επίθεσης και βιοπραγίας μέσα στον Δήμο. 

Η αδικαιολόγητη ανοχή του σε τέτοια περιστατικά οδήγησαν και έθρεψαν τα σημερινά φαινόμενα. 

Το ότι θα φτάναμε, όμως, κρανιοφόροι να εισβάλλουν μέσα στο Δημαρχείο και να προπηλακίζουν, να βρίζουν, να φτύνουν όσους παραβρέθηκαν χωρίς κουκούλες για να διαμαρτυρηθούν για τις ενέργειες της Διοίκησης μόνο τυχαίο δεν είναι», καταγγέλλουν τα ίδια μέλη.

http://www.poli-politiki.gr/, 9/12/2015