26 Νοε 2015

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ο.Τ.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 26-11-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αύριο Πέμπτη 26-11-2015 το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ο.Τ.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας στους Δήμους της Αττικής να πάρουν μαζικά μέρος, στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11:30 μέχρι το τέλος ωραρίου και στη συγκέντρωση στις 12:00 μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας. Απαιτώντας όλοι οι συνάδελφοι να παραμείνουν στην δουλειά τους και να έχουν ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Η λογική, από δημάρχους και ορισμένες συνδικαλιστικές δυνάμεις, της παράτασης των προγραμμάτων και όχι της παραμονής με μόνιμη και σταθερή εργασία, είναι στην λογική της κυβέρνησης να λειτουργούν οι δήμοι με προγράμματα φτώχιας και εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα. Οποιαδήποτε άλλη λογική εκτός από την μόνιμη και σταθερή δουλειά στους δήμους δημιουργεί αυταπάτες.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ θεωρεί ότι οι συνάδελφοι 5μηνίτες δεν είναι εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας. Να είμαστε όλοι εκεί, με τους συναδέλφους στα πεντάμηνα, με το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, για να νιώσει η κυβέρνηση τη δύναμη του αγώνα μας, τη δύναμη των εργαζομένων που ενιαία διεκδικούν το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία! Να καταργηθούν τα προγράμματα της φτώχειας και της μιζέριας.. 

H Διοίκηση του Συνδικάτου