15 Οκτ 2015

Δήμαρχοι και Δημοτικά Συμβούλια των Μεσογείων: Δεν θα επιτρέψουμε, τη σκανδαλώδη ρύθμιση του προς ψήφιση Νομοσχεδίου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Μαρκόπουλο, 15/10/2015

Δεν θα επιτρέψουμε, με την σκανδαλώδη ρύθμιση του προς ψήφιση Νομοσχεδίου, να χαρίσει η Κυβέρνηση εκατομμύρια Ευρώ, στους Γερμανούς και άλλους μεγαλομετόχους του Διεθνούς Αεροδρομίου!

Ενώ ο Δήμος Μαρκοπούλου έχει ήδη προσφύγει δικαστικώς, για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα και συμβασιοποιημένα αντισταθμιστικά τέλη του Διεθνούς Αεροδρομίου, όπως και οι όμοροι Δήμοι των Μεσογείων, με το Νομοσχέδιο που συζητείται σήμερα και μέχρι το Σάββατο στην Βουλή, επιχειρείται το εξής:

Με μια απαράδεκτη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ διάταξη (άρθρο 13), του υπό συζήτηση Νομοσχεδίου, η εθνικά υπερήφανη Κυβέρνησή μας, πάει να χαρίσει πολλά εκατομμύρια Ευρώ στους Γερμανούς και άλλους μεγαλομετόχους του Διεθνούς Αεροδρομίου, σε βάρος και υπεξαιρώντας τα, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής μας, καταργώντας και αναδρομικά τα οφειλόμενα τέλη!!

Επειδή και οι κούφιες μεγαλοστομίες έχουν τα όριά τους και ο πατριωτισμός και η φιλολαϊκή πολιτική του καθενός μας, κρίνεται στη πράξη και μόνο εκεί, καλούμε τους εξής, να πάρουν άμεσα και ονομαστικά θέση και να ζητήσουν την άμεση απόσυρση, του εξευτελιστικού για την σοβαρότητα και αξιοπρέπεια της Πατρίδας μας, άρθρου:

Τους δεκαπέντε (15), ένα προς ένα, Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής και ειδικότερα, τους πλειοψηφούντες, έξι (6), αριστερούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!

Την Περιφερειάρχη Αττικής, κα Ρένα Δούρου!

Τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, κο Γιώργο Πατούλη!

Τα χρονικά περιθώρια αντίδρασης, είναι μόλις δυο ή τρεις ημέρες, τα οικονομικά συμφέροντα που εξυπηρετούνται ξένα και ελαφρύνονται από πολλά εκατομμύρια Ευρώ, όταν και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης, δέχεται μια τρομερή φοροεπιδρομή, που του στερεί και τα τελευταία πέντε Ευρώ!

Οι Δήμαρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια των Μεσογείων, θα αντιδράσουμε αμέσως και από κοινού, γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα (1) Αεροδρόμιο στο κόσμο, που να μην πληρώνει αντισταθμιστικά τέλη!

Περιμένουμε τις άμεσες και ελπίζουμε θετικές αντιδράσεις, όλων των προαναφερθέντων, ώστε να αποσυρθεί αμέσως, η εξευτελιστική και ντροπιαστική για όλους μας, διάταξη του άρθρου 13!

Θα ακουστεί σκληρό, αλλά θα είναι η πρώτη φορά, για όποιο Βουλευτή, όποιου κόμματος, δώσει εν γνώσει του θετική ψήφο στο επαίσχυντο άρθρο 13, που στην κυριολεξία και πολιτικά, θα λειτουργήσει (το θυμόσαστε φαντάζομαι), ως Γερμανοτσολιάς!

Από την Ιστορία γνώριζα, ότι στην Κατοχή υπήρξαν τέτοιοι, ακροδεξιοί!

Εν έτει 2015, ελπίζω να μην υπάρξουν όμοιοί τους και πολύ περισσότερο, «αριστεροί»…Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 

ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, 

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης
http://www.markopoulo.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=5415&cnode=1