22 Οκτ 2015

Πόσο κόστισε στον Δήμο ένα τραπέζι σε ταβέρνα της Μυτιλήνης για την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Β. Θάνου;…ΜΑ ΜΟΝΟ 1,150€ (ΦΩΤΟ)

1.150 ευρώ κόστισε στο Δήμο Λέσβου το γεύμα που παρέθεσε στην υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου και σε μέλη της αντιπροσωπείας της κατά τη διάρκεια της έκτακτης επίσκεψης στο νησί λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος.

Σύμφωνα με τον πληροφορίες του Lesvospost το μενού του γεύματος που παρέθεσε ο Δήμος Λέσβου σε γνωστή ταβέρνα στο Φανάρι Μυτιλήνης στην πρωθυπουργό Β. Θανου ήταν πλούσιο: φαγκρί, πράσινη σαλάτα, θαλασσινά, λευκό κρασί και τοπικά εδέσματα.

Την ώρα που ο Ελληνικός λαός δοκιμάζεται και μετανάστες λίγα μέτρα από την ταβέρνα κατασκήνωναν στο δρόμο και έτρωγαν ότι έβρισκαν, ο Δήμος ξόδεψε πάνω από 1000€ σε τραπεζώματα της Θάνου…. Καλύτερα να μην φανταστούμε ποσά έχει ξοδέψει μέχρι τώρα σε επισκέψεις άλλων αξιωματούχων αλλά και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσιπρα…!!

Κρίμα κ Γαληνέ.. Πριν μέρες λέγατε ότι οι μετανάστες τινάζουν στον αέρα τον προϋπολογισμό αλλά απ ότι φαίνεται οι επισκέψεις αξιωματούχων Ευρώπης και Ελλάδος τον έχουν βγάλει ειδή έξω..!!!!

Θα χαρούμε να μας δώσετε στην δημοσιότητα ότι έχει ξοδέψει ο δήμος από την αρχή της κρίσης του μεταναστευτικού έως και τώρα..!!!

Η απόφαση του Δήμου Λέσβου για την εκταμίευση του ποσού