15 Δεκ 2014

Αλ. Τσίπρας: «Άλλοι θα λογοδοτήσουν και όχι ο Δήμαρχος Λαρισαίων»

Με αφορμή τη δικαστική παραπομπή του Δημάρχου Λαρισαίων, Απόστολου Καλογιάννη, για το θέμα του επανελέγχου των συμβάσεων εργασίας και έργου Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Λαρισαίων, κατά τη μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου, ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή του, από τη Λάρισα...
και στο περιθώριο της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης Θεσσαλίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όχι απλά εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον Δήμαρχο Λαρισαίων, κάνοντας λόγο για έναν «αγωνιστή Δήμαρχο», αλλά προειδοποίησε, πως, «θα λογοδοτήσουν όσοι υιοθέτησαν τέτοιες πολιτικές».

«Θέλω να τονίσω ότι οι Λαρισαίοι πρέπει να ξέρουν ότι έχουν έναν αγωνιστή Δήμαρχο, που διώκεται ακριβώς επειδή προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα τεράστια προβλήματα του δήμου. Και τα τεράστια προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με τη λογική της Τρόικας, με τη λογική μειώνει τις δυνατότητες των δήμων να μπορούνε να αντεπεξέλθουν, κόβοντας προσωπικό, φτιάχνοντας μια μηχανορραφία, που θα οδηγήσει στην απόλυση και άλλους υπαλλήλους. 

Έρχεται, όμως, η ώρα της δικαίωσης και η ώρα που άλλοι θα λογοδοτήσουν για τις πολιτικές τους, όχι όσοι αγωνίζονται για να κρατήσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση ζωντανή και δίπλα, στον πολίτη» τόνισε, χαρακτηριστικά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

http://www.poli-politiki.gr/, 15/12/2014