14 Οκτ 2014

Δήμαρχος Χαλανδρίου : Ισχύει το "Εντέλλεσθε" * (videos + φωτογραφίες)

*Ισχύει το "εντέλλεσθε", είπε ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, στη σημερινή συνάντησή του με το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου μας.

Μετά από το κάλεσμα του Δημάρχου  προς τους εργαζόμενους του Δήμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 2 το μεσημέρι η συνάντηση - ενημέρωση για τις εξελίξεις που, φαίνεται πως, θα είναι ραγδαίες και δραματικές. Αυτό προμηνύουν τα εδώ και καιρό ύπουλα "χτυπήματα" κατά του νεοεκλεγμένου Δημάρχου Χαλανδρίου, προσπαθώντας να καταστήσουν το ήδη δύσκολο έργο που ανέλαβε ακόμη δυσκολότερο.

Έτσι, μετά από τις "ανακαλύψεις" προβλημάτων με τους αθλητικούς χώρους της πόλης μας, τους Ρομά, τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια, ήλθε και η ακύρωση της (2ης!!!) Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την "αξιολόγηση" και τον έλεγχο των συμβάσεων, από τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. 
Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κατέστησε σαφές ότι, ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ", μιλώντας και αναλύοντας την διαμορφωμένη μέχρι σήμερα κατάσταση, παρουσία των εργαζομένων που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Παρόντες και οι Αντιδήμαρχοι Διοικητικών & Οικονομικών κα Χριστούλη και Πολιτισμού & Αθλητισμού κου Γκάκα δίπλα στον Δήμαρχο.

Δείτε παρακάτω Videos και φωτογραφίες από τη σημερινή συνάντηση.











πρΟΤΑση