23 Οκτ 2014

Σίμος Ρούσσος : Προσπαθούν να ποινικοποιήσουν μια πολιτική διαδικασία...

Videos & Φωτογραφίες

Παρουσιάστηκε χθες Τετάρτη στην Αντιεισαγγελέα Εφετών κυρία Νταγιάντα, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος,  έπειτα από κλήτευσή του ως υπόπτου για «απείθεια» και «παράβαση καθήκοντος». Και αυτό, διότι, αρνήθηκε, κατ’ εφαρμογή ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, να παρασχεθούν στοιχεία για τη μετατροπή των συμβάσεων υπαλλήλων του Δήμου σε αορίστου χρόνου. 

Έξω από το χώρο των δικαστηρίων είχε από νωρίς συγκεντρωθεί πλήθος εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, που, με με αυτό τον τρόπο, θέλησαν να συμπαρασταθούν στον Δήμαρχο.
Παρευρέθησαν η Αντιδήμαρχος Διοικητικών - Οικονομικών του Δήμου κα Ελένη Χριστούλη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Γερολυμάτος και άλλοι διοικητικοί παράγοντες. 
Από το χώρο της Τ.Α., διακρίναμε, μεταξύ άλλων,  τον Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής κ. Γ. Σταθόπουλο και τον επικεφαλή της δημοτικής κίνησης "Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι" κ. Λ. Μαγιάκη.

Ζητήθηκε, σύμφωνα με τον νόμο, προθεσμία για την κατάθεση υπομνήματος, η οποία δόθηκε μέχρι την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου.

Δείτε VIDEO από την είσοδο του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου στο κτίριο της Εισαγγελίας Εφετών και VIDEOS λίγο μετά την έξοδό του.




Φωτογραφίες




























πρΟΤΑση