18 Οκτ 2014

ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου : “Οι επιθέσεις στη νέα Δημοτική Αρχή Χαλανδρίου συνεχίζονται”

“Είναι φανερό ότι στοχοποιούνται όσοι αντιστέκονται και καταργούν στην πράξη τις μνημονιακές δεσμεύσεις της κυβέρνησης”

Συντρόφισσες και σύντροφοι,
οι επιθέσεις στη νέα δημοτική αρχή Χαλανδρίου συνεχίζονται.

Η Κυβέρνηση με έγγραφο του διορισμένου ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης προχώρησε στην ακύρωση ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η απόφαση αφορούσε τη μη χορήγηση των στοιχείων των υπαλλήλων του Δήμου για τον προσχηματικό επανέλεγχο των συμβάσεων στους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, προκειμένου να μη διευκολύνει την Κυβέρνηση στην εφαρμογή της μνημονιακής της υποχρέωσης για 6.500 απολύσεις υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2014.
Η στάση της δημοτικής αρχής συντασσόμενη και με άλλους δήμους έγκειται στο ότι αρνείται να συμπράξει στο έγκλημα της εύρεσης υποψήφιων «θυμάτων» προς απόλυση.
Είναι φανερό ότι στοχοποιούνται όσοι αντιστέκονται και καταργούν στην πράξη τις μνημονιακές δεσμεύσεις της κυβέρνησης.
Ο Σύριζα Χαλανδρίου συμπαραστέκεται και πρωτοστατεί στον αγώνα των εργαζομένων για αξιοπρεπή μόνιμη και σταθερή εργασία.
Συντάσσεται με την νέα δημοτική αρχή, που αντιστέκεται στις κυβερνητικές προσπάθειες για διάλυση και ιδιωτικοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών.
Δηλώνουμε ότι θα αντισταθούμε απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια τυχόν μελλοντικής ποινικής διαδικασίας είτε καθαίρεσης του Δημάρχου Σίμου Ρούσσου.
Καλούμε τους πολίτες του Χαλανδρίου να υπερασπίσουν την εκλεγμένη δημοτική αρχή τους και να δυναμώσουν τον αγώνα για την ανατροπή της βάρβαρης μνημονιακής πολιτικής.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

http://www.stasi.gr/, 17/10/2014