18 Σεπ 2014

Δήμος Ν. Ηρακλείου Αττικής: Ομόφωνο «εντέλλεσθε» κατά της αξιολόγησης από το ΔΣ

Απάντηση στο ερώτημα τι θα πράξει με την αξιολόγηση των δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στην εποχή της δικής του διοίκηση, έδωσε ο νέος δήμαρχος της πόλης Νίκος Μπάμπαλος στην πρώτη κιόλας – μετά τις δημαιρεσίες – συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Και αυτή δεν είναι άλλη από τη βούληση να διατηρηθεί η «γραμμή» που είχε χαραχθεί από τους προηγούμενους μήνες, το «μπλόκο», δηλαδή, σε οποιαδήποτε αποστολή εγγράφων και στοιχείων από το Δήμο, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην διαδικασία της αξιολόγησης, όπως τουλάχιστον την ορίζει το υφιστάμενο πλαίσιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Καραγεωργίου

Το θέμα ετέθη στη συνεδρίαση ύστερα από αίτημα του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου . «Δεν είμαστε κατά της αξιολόγησης αλλά κατά της συγκριτικής αξιολόγησης που οδηγεί σε απολύσεις», υπογράμμισε , στην τοποθέτησή της , η πρόεδρος του Συλλόγου Κική Καραγεώργου.

Μπάμπαλος

«Η δημοτική αρχή είναι δίπλα στους εργαζόμενους και κατά μέτρων που ανοίγουν κερκόπορτες για χειρότερες εξελίξεις», απάντησε από την πλευρά του ο κ. Μπάμπαλος, τονίζοντας πως και ο ίδιος θα ήταν υπέρ μιας αξιολόγησης δίκαιας και αντικειμενικής, όχι όμως με τον τρόπο που τώρα αυτή πάει να γίνει. Την υποστήριξη τους στο αίτημα των εργαζομένων εξέφρασαν και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις, οι οποίες ομόφωνα αποφάσισαν να στηρίξουν το «εντέλλεσθε» του δημάρχου να μην σταλούν στοιχεία.

http://www.newsta.gr/, 17/9/2014