19 Ιουλ 2014

Κτηνωδία στην Εύβοια - Ιδιοκτήτης ταβέρνας σκότωσε αδέσποτο σκύλο (Photos)



Η ανθρώπινη κτηνωδία δεν έχει όρια... Ιδιοκτήτης ταβέρνας σκότωσε - μπροστά στα μάτια των πελατών του - ένα αδέσποτο σκυλάκι, ηλικίας τριών μηνών, χτυπώντας το μανιωδώς με μία καρέκλα το βράδυ της Πέμπτης στα Νέα Στύρα στη νότια Εύβοια.

Οι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν αμέσως την αστυνομία για το φρικιαστικό περιστατικό που συνέβη μπροστά στα μάτια τους και έμαθαν ότι η περιοχή ανήκει στη δικαιοδοσία του Λιμεναρχείου Νέων Στύρων. Σε λίγη ώρα στο σημείο όπου βρίσκεται η ταβέρνα έφτασαν ένας άνδρας και μία γυναίκα από το Λιμεναρχείο, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος είχε διαφύγει.


Όπως αναφέρει το eviazoom.blogspot.gr, στο σημείο βρέθηκε και η Αργυρώ Γκέλερη, μέλος της Φιλοζωικής Ηλιούπολης, που παραθερίζει στην περιοχή, η οποία ειδοποιήθηκε από φιλόζωους προκειμένου να βοηθήσει καθώς είναι γνωστή για την ενεργή φιλοζωική της δράση.

Όπως ανέφερε η Αργυρώ Γκέλερη στις «Ιστορίες Αδέσποτων» τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα του Λιμεναρχείου γνώριζαν πολύ καλά τον νόμο 4039/2012 και αμέσως κίνησαν την διαδικασία του αυτοφώρου. Η οργάνωση «Ενεργή Κοινωνία Πολιτών για την Προστασία των Αδέσποτων Ζώων» ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ασκήσει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.


http://www.topontiki.gr/, 19/7/2014