26 Ιουλ 2013

«Ωρολογιακή βόμβα» ο Δήμος Φυλής με απλήρωτους εργαζόμενους ενώ έχει εκατομμύρια ευρώ έσοδα από αντισταθμιστικά


dimarxeio fylis - mpouraimis - sabbas
Νέα σφοδρή επίθεση κατά της Δημοτικής  Αρχής Μπουραίμη , στο Δήμο της Φυλής , εξαπέλυσε ο επικεφαλής  της μείζονος μειοψηφίας , Σάββας Σάββας , καταγγέλλοντάς την για ανικανότητα, αδιαφορία  και αναξιοπιστία .



Σύμφωνα με  ανακοίνωση της παράταξής του , « Ενότητα Πολιτών» , χαρακτηρίζει   «ωρολογιακή βόμβα» την κατάσταση  του Δήμου Φυλής  καταγγέλοντας ότι « η ανυπαρξία της διοίκησης του Δήμου Φυλής, έχει φέρει τον τόπο στο σημείο μηδέν και αυτό δεν αλλάζει, όσοι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί μπουν σε εφαρμογή. Τα λάθη, οι «γκάφες» και οι παραλείψεις είναι πολλές και καθόλου αμελητέες» , υπογραμμίζει.
Επίσης τονίζει ότι « η  αγωνία των απλήρωτων εργαζομένων γιγαντώνεται, όπως και οι «μουρμούρες» που προβλέπουν άκρως δυσοίωνες ημέρες στο κοντινό μέλλον».
« Η διοίκηση του Δήμου Φυλής , προσθέτει , έχει χάσει την αξιοπιστία της, δείχνοντας τις αδυναμίες της την πιο κρίσιμη στιγμή. Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι, χρόνος για περαιτέρω διαπιστώσεις δεν υπάρχει. Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα συνεχίσει από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου να τονίζει τα κακώς κείμενα και με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του τόπου, κόντρα σε όλους εκείνους που αποδεδειγμένα αποδεικνύονται «λίγοι» και κατώτεροι των περιστάσεων» , αναφέρει.

http://www.newsta.gr/, 26/7/2013