8 Δεκ 2011

Όλες οι "φωτογραφικές" μεταθέσεις εξωτερικού στο γραφείο Αβραμόπουλου

Ένας ογκωδέστατος φάκελος περιμένει την επιστροφή του ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου από τις ΗΠΑ,σήμερα το πρωί στο στρατιωτικό του γραφείο.

Οι επιτελείς του θορυβημένοι από τις μεγάλες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει περιπτώσεις “φωτογραφικών μεταθέσεων” σε θέσεις του εξωτερικού, έχουν συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την ενημέρωσή του. Γιατί όπως διαπίστωσαν δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με την περίπτωση που αποκάλυψε το Onalert,αλλά και με άλλες μεταθέσεις-τοποθετήσεις που οι συνεργάτες του κ.Αβραμόπουλου θεωρούν ότι πρέπει να επανεξεταστούν!
Παλαιότερα είχαμε ασχοληθεί με κάποιες απ΄ αυτές καλώντας μάλιστα τον τότε ΥΕΘΑ να εξετάσει την επάρκεια γνώσης της αγγλικής γλώσσας,αξιωματικών που είχαν τοποθετηθεί σε καίριες θέσεις του εξωτερικού. Κάποιες είχαν να κάνουν και με ζητήματα ελληνοτουρκικών. Δεν το έπραξε ή τέλος πάντων δεν θέλησε ή δεν μπόρεσε να παρέμβει όπου χρειαζόταν να κάνει διορθωτικές κινήσεις.
Τώρα τι θα πράξει ο κ.Αβραμόπουλος; Θα εξετάσει το φάκελο που του έχουν ετοιμάσει οι συνεργάτες του και όπου κρίνει ότι υπάρχουν εξόφθαλμα “φάουλ” θα ζητήσει να …βγουν κίτρινες και κόκκινες κάρτες.
Στους διαδρόμους του ΥΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων υπάρχει όργιο πληροφοριών για τα πως και τα γιατί των μεταθέσεων-τοποθετήσεων στο εξωτερικό και όχι μόνο.
Η πληροφόρηση και η παραπληροφόρηση πρέπει να διαχωριστεί και αυτό θα πρέπει να πράξει άμεσα το υπουργικό επιτελείο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλει το θέμα κάτω απο το χαλί...

πηγή : http://www.onalert.gr/, 8/12/2011