27 Ιουν 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 671

Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. κλιμακώνοντας τις αντιδράσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απέναντι στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τον εφαρμοστικό νόμο που πρόκειται να ψηφίσει η κυβέρνηση τις επόμενες μέρες καλεί όλους τους Συλλόγους και τους εργαζόμενους να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για να μην περάσουν τα μέτρα και για να ανατραπεί αυτή η πολιτική.
Οι εργαζόμενοι Δεν Χρωστάνε – Δεν Πουλάνε – Δεν Πληρώνουνε. Την κρίση να την πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο και οι τράπεζες που τη δημιούργησαν και που θησαύριζαν και συνεχίζουν να θησαυρίζουν «εις υγεία των κορόιδων»!!!
Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων που ξεκίνησαν την Κυριακή το βράδυ με το κλείσιμο των ΧΥΤΑ Φυλής στην Αττική και Μαυροράχης στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζονται σήμερα με καταλήψεις και συγκεντρώσεις στα Δημαρχεία όλης της χώρας από τις 12.00 μ.μ. έως το τέλος του ωραρίου και συνεχίζονται με τη συμμετοχή τους στην 48ώρη Γενική Απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Γ.Σ.Ε.Ε. την Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29 Ιουνίου 2011.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά σ΄ όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων που έχουν προγραμματιστεί σ΄ όλη τη χώρα.
Για την Αττική η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. καλεί σε προσυγκεντρώσεις:

1. Την Τρίτη 28 Ιούνη 2011, ώρα 10.00 π.μ. στα γραφεία της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α., (Πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου 24) και στη συνέχεια θα ενωθεί με τα μπλοκ των Συνδικάτων στο Πεδίο του Άρεως (το μπλοκ της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α θα είναι Πατησίων και Χαλκοκονδύλη).

2. Την Τετάρτη καλούνται να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις της Αθήνας με στόχο την περικύκλωση και τον αποκλεισμό της Βουλής οι εργαζόμενοι των Ο.Τ.Α. όλης της χώρας.
Η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. σε συνεννόηση με τη συνέλευση της «Πλατείας Συντάγματος» και άλλα συνδικάτα θα ενισχύσει το μπλόκο του Ευαγγελισμού (Οδός Βασιλίσσης Σοφίας) και για το λόγο αυτό καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους των Δήμων της Αττικής να βρίσκονται εκεί στις 8.00 π.μ.

3. Την ίδια μέρα στις 7.00 το απόγευμα θα συμμετέχουμε και στη συγκέντρωση των Συνδικάτων στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία προς την Πλατεία Συντάγματος.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς


Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.


Ο Πρόεδρος

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Τσούνης