16 Φεβ 2011

Τα ψέματά τους δεν έχουν τέλος!

Η Τρόικα είπε απλά, αυτό που οι ίδιοι δεν τολμούσαν να ξεστομίσουν. Κι επειδή προσπαθούν να μας πείσουν ότι το ξεπούλημα της χώρας δεν έχει συμφωνηθεί, σας παρουσιάζουμε το έγγραφο στα ΑΓΓΛΙΚΑ και φυσικά τη μετάφρασή του, για να πεισθεί και ο πιο φανατικός οπαδός της κυβέρνησης ότι «τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε» εδώ και δύο μήνες!


Από τα ξημερώματα της Κυριακής, και κατόπιν της ανακοίνωσης του κ. Πεταλωτή, στην οποία η κυβέρνηση «δυσφορούσε» για τις δηλώσεις της Τρόικας, όλοι οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί αλλά και βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης, ξεκίνησαν ένα «μπαράζ» γραπτών αλλά και βιντεοσκοπημένων «επαναστατικών» δηλώσεων, στην πλειοψηφία των οποίων σηκώναμε τα «λάβαρα» της επανάστασης κατά των κακών Ευρωπαίων, που ήρθαν να μας κάνουν υποδείξεις τι να κάνουμε με τη δημόσια περιουσία, δηλαδή την περιουσία του ελληνικού λαού.






Μεγάλη ήταν η προσπάθεια που κατέβαλε η κυβέρνηση να μας πείσει ότι αιφνιδιάστηκε από τις δηλώσεις, διότι αφορούσαν θέματα που είχαν συζητηθεί κάτω από άλλο πρίσμα. Αναφορές για το ότι είμαστε ένα κυρίαρχο κράτος του οποίου η κυβέρνηση είναι αυτή που αποφασίζει, είχαν κυριολεκτικά «βομβαρδίσει» όλα τα ΜΜΕ.
Τα πράγματα, όμως, αποδεικνύονται λίγο διαφορετικά. Προφανώς, οι συνθήκες που επικρατούν πίσω από τις κλειστές πόρτες των διαπραγματεύσεων είναι αναντίστοιχες των λεγομένων τους, και αυτό γιατί την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας της χώρας, την έχουν συνυπογράψει εδώ και δύο μήνες.
Το μόνο που φαίνεται πως μπορούν να κάνουν, είναι να κατηγορούν τους τρεις υπάλληλους της Τρόικα, γιατί, μάλλον, δεν μπορούν να απαντήσουν επί της ουσίας. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως όλη η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από τους τρεις εκπροσώπους της Τρόικα, ενώ, όταν μίλησε για πώληση ο κ. Γιούνκερ, δεν ακούστηκε κιχ.

Ο λόγος;

Πολύ απλά, είμαστε σύμφωνοι με την απόφαση πώλησης περιουσιακών στοιχείων της πατρίδας μας, να πουλήσουμε δηλαδή ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ.
πηγή : http://www.newsday.gr/, 16/2/2011