11 Αυγ 2018

Συμβασιούχοι Δ.Αιγάλεω: Αρνητική & η δεύτερη απόφαση ασφαλιστικών μέτρων -Επίθεση στον Σύλλογο

Και τη δεύτερη δικαστική μάχη των ασφαλιστικών μέτρων, μετά από αυτή της προσωρινής διαταγής, έχασαν χθες οκτώ συμβασιούχοι-«παρατασιούχοι» του δήμου Αιγάλεω. Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, στην οποία επιτίθενται στη διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω, «τον ερχόμενο Οκτώβριο, οπού εκδικάζεται η κυριά αγωγή , παίζεται το εργασιακό μας μέλλον».
Αναλυτικά η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Δυστυχώς συνάδελφοι χάθηκε και η δεύτερη δικαστική μάχη , αυτή των ασφαλιστικών μέτρων , όπως μας ενημέρωσε το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπόθεση μας.
Όπως αντιλαμβάνεστε πλέον τον ερχόμενο Οκτώβριο, οπού εκδικάζεται η κυριά αγωγή , παίζεται το εργασιακό μας μέλλον.
Αρά, προς απογοήτευση της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου-πλην Λακεδαιμονίων-(Α.Ρ.ΣΥ), έχουμε άλλη μια ευκαιρία …άλλη μια ζαριά σε εάν αρνητικό περιβάλλον , έτσι όπως το διαμορφώσαν από κοινού η Συνδικαλιστική Ανατροπή(παστέ/Δάκε) με την εχθρική στάση που κράτησε προς εμάς, η Απέναντι όχθη (Συσπειρώσεις/ΜΕΤΑ), με την επιεικώς, προκλητική αδιαφορία της, αλλά και η Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω που απομακρύνθηκε από τις αρχικές εξαγγελίες για στήριξη.
Ωστόσο ο πόλεμος συνεχίζεται και όπως υποσχεθήκαμε πριν 3 χρονιά θα δώσουμε την τελευταία μάχη του Οκτωβρίου ελπίζοντας να γυρίσουμε το παιχνίδι στο τέλος.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ !!!
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ-ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ