20 Ιουν 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΛΙΑ…

Η Δημοτική Αρχή σύσσωμη με αφορμή το περιστατικό βίας εις βάρος του υδρονομέα του Δήμου μας δηλώνει την πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στον δημοτικό υπάλληλο κ. Κορνηλάκη Πέτρο και καταδικάζει τα φαινόμενα βίας από όπου και εάν προέρχονται ,καθώς και τις ακραίες και εκτός νόμου ενέργειες.

Φαινόμενα βίας, ανομίας και εγκληματικών ενεργειών, από όπου και αν προέρχονται είναι απόλυτα καταδικαστέα και δεν έχουν θέση σε μια ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε με αυστηρότητα όλα τα μέτρα που προβλέπονται στον Νόμο και στον Κανονισμό Ύδρευσης και Άρδευσης του Δήμου μας, απέναντι σε οποιονδήποτε βρεθεί να μην τηρεί τους κανόνες ορθής χρήσης.

Η προστασία του πλέον πολύτιμου αγαθού για την ανθρώπινη ζωή ,του νερού, αποτελεί υπόθεση όλων μας και αξίζει την προστασία μας.

Παράλληλα, δηλώνουμε εμπράκτως την πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον δημοτικό υπάλληλο κ.Κορνηλάκη Πέτρο θέτοντας την Νομική Υπηρεσία του Δήμου μας στη διάθεση του για την άσκηση όλων των ένδικων και νόμιμων μέσων σε συνέχεια της έγγραφης αναφοράς που υπέβαλε στο Δήμο μας στην οποία αναφέρει λεπτομερώς το ατυχές περιστατικό εις βάρος του κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ανακοίνωση Εξέδωσε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ…