17 Απρ 2018

Παραμονή στην εργασία έως τον Οκτώβριο για “παρατασιούχους” του Δήμου Σιθωνίας!

Μετά την αναβολή που τους δόθηκε σήμερα, στην εργασία τους παραμένουν, έως τις 8 Οκτωβρίου 2018, 92 συμβασιούχοι – “παρατασιούχοι” Καθαριότητας του Δήμου Σιθωνίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epoli.gr.
Υπενθυμίζεται ότι, σήμερα, θα συζητούνταν η κύρια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των εν λόγω εργαζομένων, μετά την κερδισμένη προσωρινή παραμονή της 4ης Απριλίου 2018.
Σύμφωνα με το ίδιο αποκλειστικό ρεπορτάζ, το αυτό ισχύει και για τρεις επιπλέον “παρατασιούχους” του Δήμου. [Ακολουθεί η Αίτηση]

Σίγουρα πρόκειται για μία πολύ θετική εξέλιξη, αλλά και τεράστια επιτυχία του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, με τη συμπαράσταση του Δημάρχου Ιωάννη Τζίτζιου και της Αντιδημάρχου Καθαριότητας Αικατερίνης Γιουβαρλάκη.
Επισημαίνεται ότι, η πλευρά του Δήμου ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων.
Τέλος, ο τελικός αριθμός των “παρατασιούχων”, που θα παραμείνει στην εργασία του έως τις 8 Οκτωβρίου 2018, και τη συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων είναι 90, αφού κάποιοι εξ’ αυτών συνταξιοδοτήθηκαν στο διάστημα αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι αποφάσισαν τη μη συνέχιση των υπηρεσιών τους.