15 Δεκ 2017

“Τσουχτερό” το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Στεργίου

Οι πληροφορίες που φτάνουν στο blog μας και αφορούν το κόστος του Χριστουγεννιάτικου Χωριού που ετοιμάζει ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης, είναι άκρως ερεθιστικές για σχολιασμό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή,
Οι γονείς του Δήμου Πεντέλης είχαν ζητήσει από το κύριο Στεργίου να κάνουν το φετινό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια. Ταυτόχρονα το Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων θα φιλοξενούσε τριήμερες εκδηλώσεις με αξιόλογες παιδικές παραστάσεις. Όμως, τα σχέδια των γονέων, τα χάλασαν οι “παράγοντες” του Δήμου Πεντέλης θέλοντας να δημιουργήσουν ένα προεκλογικό χωριό.

Οι γονείς αντέδρασαν και ενημέρωσαν μέσα από επιστολή τους για τις πιέσεις που είχαν δεχτεί για να συμμετέχουν και άσχετοι φορείς όπως ο ΣΠΑΠ σε αυτό το χωριό.

Σε κάποιο σημείο της επιστολής τους δε είχαν αναφέρει και το κόστος των εκδηλώσεων που ήταν 4800€ για όλες τις ημέρες. Τελικά μαθαίνουμε πως μετά την αποχώρησή τους, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ Παναγιώτης Μούστρης πέρασε δαπάνη για εκδηλώσεις όχι τέτοιας εμβέλειας όπως τον γονέων, αλλά ακόμα και ερασιτεχνικών θιάσων όπως αναφέρουν στο δελτίο τύπου τους, με κόστος… κρατηθείτε… 15.000€.

Καλό θα ήταν η διοίκηση του ΟΠΑΘ να ανακοινώσει όλες τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει αλλά και το κόστος τους για να γνωρίζουν και οι δημότες του Δήμου Πεντέλης που πηγαίνουν τα λεφτά τους, αλλά και πόσο θα τους κοστίσει αυτό το προεκλογικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

http://davelis.gr/