23 Νοε 2017

Στον “αέρα” ο προϋπολογισμός του Δ. Χαλανδρίου 2018 - Το “κατηγορώ” του Δημάρχου

Για «μικροπολιτικές» και «προσωπικές φιλοδοξίες» κατηγορεί την αντιπολίτευση ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σ. Ρούσσος, καθώς μετά από δυο συγκλήσεις για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έγκριση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος για το 2018, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση και συνεπώς δεν υπήρξε η προβλεπόμενη απαρτία.

Να σημειωθεί ότι, αυτή η εξέλιξη δεσμεύει την δημοτική Αρχή του Χαλανδρίου για όλες τις οικονομικές κινήσεις του νέου έτους.

Προκειμένου να αποφευχθεί το αδιέξοδο, η δημοτική Αρχή Σ. Ρούσσου ζήτησε εκ νέου τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου. Ήδη, έχουν παρέλθει οι δυο ορισθείσες ημερομηνίες σύγκλησης και δεν φάνηκε κανείς από τους αντιπολιτευόμενους δημοτικούς συμβούλους, δεδομένου ότι η διοικούσα παράταξη έχει χάσει την πλειοψηφία.

Συγκεκριμένα, ούτε την 14η Νοεμβρίου, ούτε την 21η Νοεμβρίου ανταποκρίθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, με αποτέλεσμα η διοικούσα παράταξη να αντικρίζει αδειανά έδρανα.

«Πάλι κανείς δεν προσήλθε στη διαβούλευση αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι διαφωνίες σε σημεία του Τεχνικού Προγράμματος ή η επίκληση έλλειψης διαβούλευσης αποτελούν απλώς πρόσχημα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοικούσα Αρχή προσθέτοντας: «Δυστυχώς οι κομματικές μικροπολιτικές και οι προσωπικές φιλοδοξίες φαίνεται ότι για ορισμένους αποτελούν ισχυρότερο κίνητρο από το συμφέρον της ίδιας της πόλης και των κατοίκων της».