24 Οκτ 2017

ΚΡΙΣΙΜΑ για τον οδηγό του Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης - Δήλωση του Δημάρχου

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση, χειρουργείται επί ώρες, στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ο οδηγός του απορριμματοφόρου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Ηλίας Ζαγοριαννάκος, μετά από την ανατροπή του βαρέως οχήματός του στην Αττική Οδό και κατά την πορεία του στο ΧΥΤΑ Φυλής, το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να αδειάσει τα απορρίμματα τα οποία μετέφερε, όπως πληροφορεί σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το epoli.gr ο Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου, Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο, με την πληροφόρηση της δυσάρεστης αυτής είδησης, προκειμένου να ενημερωθεί, προσωπικά, από τον Διοικητή και τους ιατρούς.

«Το δυσάρεστο αυτό γεγονός μας γέμισε θλίψη. Άμεσα στο νοσοκομείο μετέβη ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αντώνης Τσελέντας και εγώ προσωπικά, προκειμένου να ενημερωθούμε από το ιατρικό προσωπικό, αλλά και να συμπαρασταθούμε στην οικογένεια του Ηλία.
Μίλησα προσωπικά με τον Διοικητή, προκειμένου να γίνει το ανθρωπίνως δυνατό για τον εργαζόμενό μας, πράγμα που ήμουν και είμαι βέβαιος ότι θα γίνει, αφού με τη διακομιδή, “έπεσαν” κυριολεκτικά όλοι οι γιατροί πάνω του και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Είμαστε με τον κύριο Διοικητή σε ανοιχτή επικοινωνία.
Ούτε ο Ηλίας, ούτε η οικογένειά του είναι μόνοι σ΄ αυτή τη δύσκολη μάχη. Είμαστε και θα είμαστε στο πλάι τους».
Ο οδηγός του απορριμματοφόρου, δυστυχώς, φέρει βαριά τραύματα σε ολόκληρο σχεδόν το σώμα του, με την κατάσταση να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.
Ιδιαίτερα σημαντικά οι εκθέσεις - πορίσματα της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, που έφτασαν, άμεσα, στο σημείο του ατυχήματος.