24 Οκτ 2017

Μόνιμοι Καθαριότητας: “Έρχεται” νέα λίστα Δήμων – Η μοριοδότηση

Περιορισμένο αριθμό θέσεων πρόκειται να εγκρίνει το υπουργείο Εσωτερικών για πρόσθετο μόνιμο προσωπικό στην καθαριότητα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του epoli.gr αυτές οι θέσεις πρόκειται να προστεθούν στις 6.667, που παρουσίασε πρώτο και αποκλειστικά ΜΟΝΟ το ενημερωτικό portal μας.

Έτσι, ενώ η πρώτη λίστα των εγκεκριμένων θέσεων έχει φθάσει στο γραφεία της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολ. Γεροβασίλη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη, πρόκειται να συνταχθεί και δεύτερη τις επόμενες μέρες.
Αφορά τους δήμους που καθυστέρησαν να προχωρήσουν στην έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και να δημιουργήσουν νέες οργανικές θέσεις για να διεκδικήσουν μόνιμο προσωπικό στην υπηρεσία καθαριότητας.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του epoli.gr η μοριοδότηση έχει οριστεί με βάση το Ν. 4479/2017 στις 17 μονάδες ανά μήνα απασχόλησης και για συνολική εμπειρία 24 μηνών.
Να σημειωθεί ότι, με βάση την τελευταία εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, η εργασιακή εμπειρία των συμβασιούχων από παράταση, που υπερβαίνει τους 24 μήνες απασχόλησης δεν προσμετράται.