20 Οκτ 2017

Μόνιμοι Καθαριότητας Δήμων: Έγκριση 6.667 θέσεων από το ΥΠΕΣ [Λίστα]

Με υπογραφή Σκουρλέτη, επικυρώθηκαν τα αιτήματα των Δήμων για την πρόσληψη 6.667 μόνιμων εργατών καθαριότητας ανταποδοτικών υπηρεσιών, όπως δημοσιεύει πρώτο και αποκλειστικά το epoli.gr, παρουσιάζοντας λίστα Δήμων, που έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις τους.
Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του epoli.gr, τα αιτήματα των δήμων έχουν αποσταλεί προς επικύρωση στο γραφείο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολ. Γεροβασίλη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη.

Το θέμα είχε αναδείξει προ ημερών το epoli.gr αναφερόμενο στα μέχρι τότε συγκεντρωθέντα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς ήταν σε εξέλιξη η συλλογή των αιτημάτων των δήμων, που είχαν την έγκριση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.
Με την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας επικύρωσης, οι υπηρετούντες συμβασιούχοι από παράταση, θα μπορούν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά - όπως αυτά θα ορισθούν κατά τη διαδικασία ΑΣΕΠ - για να διεκδικήσουν θέση μόνιμου προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες Καθαριότητας ΟΤΑ.
Ακολουθούν Δήμοι και οι αντίστοιχες εγκρίσεις, που έχει στη διάθεσή του αποκλειστικά το epoli.gr: