26 Ιουν 2017

Η "πρΟΤΑση" για τους συναδέλφους - συμβασιούχους

Χαλάνδρι 26-6-2017

Κάποιοι μπερδεύουν το Σύνταγμα της Ελλάδος με…
την πλατεία στην Αθήνα…

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Το σκεπτικό του Ελεγκτικού Συνεδρίου σύμφωνα με το οποίο, οι 10.000 συμβασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και δεν μπορεί να εργάζονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και από την άλλη το άρθρο 103 του Συντάγματος που απαγορεύει τη μετατροπή συμβάσεων που συνάπτονται με την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών σε αορίστου χρόνου, οδηγεί εκ του ασφαλούς σε ένα αδιέξοδο.

Οι «καρεκλοκένταυροι» που αποφασίζουν, νομοθετούν και – τελικά – προδίδουν τον ελληνικό λαό αφού άλλα υποσχέθηκαν και άλλα αποφασίζουν προκειμένου να υπερασπιστούν – απροκάλυπτα, πλέον – το κεφάλαιο στην Ελλάδα και τους νόμους του, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τη φθηνή και ελαστική εργασία ΧΩΡΙΣ δικαιώματα. Κατά τα άλλα…τηρείται το Σύνταγμα!

Είναι σαφές ότι, ο «ξαφνικός θάνατος» των συμβασιούχων με την άμεση απόλυσή τους, (καθ) ορίζεται και υπαγορεύεται όχι από την απόφαση του Ε.Σ. αλλά από τη θέληση αυτών που επιθυμούν την ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ των δημοτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες, και μάλιστα σε αυτούς που φοροδιαφεύγουν, καταζητούνται (αναζητούνται και εκδίδονται και εντάλματα σύλληψης, μάλιστα…) και ζουν (και βασιλεύουν) σε βάρος των άδικα, άγρια και αλύπητα (κοινών θνητών) φορολογουμένων πολιτών.

Οι συμβασιούχοι στην Καθαριότητα εργάζονται σκληρά και υπό αντίξοες συνθήκες, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει στην άμεση μετατροπή των συμβάσεών τους σε Αορίστου Χρόνου, μια ρύθμιση η οποία συνάδει και με το ευρωπαϊκό δίκαιο αφού, σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία, μετά από μία ή δύο ανανεώσεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου, αυτές μετατρέπονται σε Αορίστου Χρόνου.

Οποιαδήποτε άλλη «αλχημεία», όχι μόνο θα διαιωνίζει το πρόβλημα στους δήμους, αλλά θα αποτελεί και μια μόνιμη κερκόπορτα ΕΙΣΒΟΛΗΣ ιδιωτών σε υπηρεσίες ανταποδοτικών τελών. Και φαντάζεται ο καθένας από εμάς τι μπορεί να σημαίνει αυτό…

Μήπως, όμως, αυτός είναι και ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ των εσωτερικών νομοθετούντων «τροϊκανών»;
Κάποια στιγμή θα πρέπει πραγματικά να αντιδράσουμε…

πρΟΤΑση