23 Ιαν 2017

Δήμος Κηφισιάς: Διευθυντής τρομοκρατεί εργαζόμενους

Διευθυντή υπηρεσίας καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς για την τρομοκρατία που ασκεί στους υφισταμένους του, χαρακτηρίζοντάς τον ακόμα και επικίνδυνο. Η συμπεριφορά του έχει έρθει σε γνώση της Δημοτικής Αρχής, η οποία όμως δεν έχει προβεί σε κάποια ενέργεια, έτσι ο σύλλογος δηλώνει ότι εάν δεν απομακρυνθεί άμεσα, είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρουν στην καταγγελία τους ότι:

«Η τρομοκρατία που υφίστανται οι συνάδελφοι των τμημάτων που βρίσκονται υπό την εποπτεία της διεύθυνσής του είναι διαρκής και με αμείωτο ρυθμό.

Οι απειλές και οι ύβρεις που εκτοξεύει για τα θεία ακόμα και για τα μέλη των οικογενειών των συναδέλφων είναι αχαρακτήριστες και κατάπτυστες.

Γνωρίζουμε ότι ο θεσμικός ρόλος και το κύριο μέλημα ενός προϊσταμένου Διεύθυνσης είναι η διατήρηση της εργασιακής ειρήνης και η αποδοτικότητα των υπαλλήλων, η οποία πηγάζει από την καλή συνεργασία, χωρίς να αισθάνονται διακρίσεις και ιδιαίτερη εύνοια σε ορισμένους, οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους, τούς δίνεται δικαίωμα να τρομοκρατούν και να υβρίζουν τους ίδιους τους συναδέλφους τους.»

Θεωρώντας ότι οι υπάλληλοι του Δήμου μας δεν είναι τόσο μυγιάγγιχτοι ώστε να προβαίνουν σε τέτοιες δηλώσεις χωρίς σοβαρό λόγο, αναμένουμε να δούμε πώς θα λυθεί το θέμα που έχει προκύψει. Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου οι μισθοί έχουν τραγικά μειωθεί, οι φορολογικές υποχρεώσεις έχουν τραγικά αυξηθεί, τουλάχιστον ας μην υπάρχει ένας τραγικός εργασιακός χώρος.