23 Νοε 2016

Λαμία: Εργατικό ατύχημα με απορριμματοφόρο του Δήμου

Συναγερμός στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου για εργατικό ατύχημα.
Το ατύχημα έγινε στην περιοχή της ΒΙΠΕ, όπου γινόταν αποκομιδή σκουπιδιών με το απορριμματοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια σακούλα "φράκαρε" και ο εργαζόμενος προσπάθησε να την σπρώξει με το πόδι. Δυστυχώς όμως του έπιασε το πόδι ο "μύλος" του οχήματος.
«Μέσα στην ατυχία του ήταν τυχερός γιατί ο συνάδελφός του χτύπησε με τα χέρια του το απορριμματοφόρο και ταυτόχρονα φώναξε στον οδηγό, ο οποίος ευτυχώς κατάλαβε και σταμάτησε αμέσως το "μύλο" διαφορετικά θα τον τράβαγε ολόκληρον μέσα και δεν θέλετε να ακούσετε τη συνέχεια...», έλεγε ένας από τους συναδέλφους του στο LamiaReport.
Ο άτυχος εργαζόμενος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύει ούτε το πόδι του, το οποίο όμως έχει πάθει αρκετή ζημιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος δουλεύει χρόνια στην καθαριότητα και είναι πολύ έμπειρος στην αποκομιδή των σκουπιδιών.
Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων Γιώργος Λάμπρου βρέθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, στο πλευρό του τραυματία εργαζόμενου, καθώς επίσης και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο Θανάσης Παπαϊωάννου.