6 Οκτ 2016

Ο ... Γολγοθάς μιας Λεριάς υπαλλήλου που εργάζονταν στον Δήμο Πάτμου

Στα δικαστήρια κατέληξε μια υπάλληλος του δήμου που υπηρετούσε στο νησί της Πάτμου , έπειτα από νόμιμη διαδικσία που ακολουθήθηκε αποσπάστηκε στο Hot Spot της Λέρου.

Το γεγονός έφθασε ακόμα και μέχρι το γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών, καθώς ο Δήμαρχος του νησιού επιχείρησε να ανακόψει την απόσπαση που έγινε, προσπαθώντας μάλιστα να περάσει απο Πειθαρχεικό συμβούλιο την εν λόγω υπάλληλο.

Η συγκεκριμένη αποσπάστηκε στο hot spot Λέρου, όπου και εργάζεται (με προσωρινή διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών μέχρι να εκδικαστούν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης και του Υπουργείου Εσωτερικών) και την οποία απόσπαση προσπαθεί ο Δήμαρχος Πάτμου να ακυρώσει (με ανάκληση της αρχικής ΚΥΑ απόσπασης).

Αποσπάσθηκε την 01.02.2016 με Κ.Υ.Α. (Κοινή Υπουργική Απόφαση) κατά παρέκκλιση όλων των διατάξεων αλλά ο δήμαρχος της Πάτμου προσέφυγε κατά της σχετικής απόφασης.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση αναμένεται να έχει και συνέχεια μέσα από τις δικαστικές διαδικασίες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.