23 Αυγ 2016

Στα κρατητήρια διανυχτέρευσαν ιδιοκτήτρια περιπτέρου και αντιδήμαρχος

Μετά την επιχείρηση απομάκρυνσής του

Συνέχεια με το θέμα της απομάκρυνσης του περιπτέρου στην οδό Ιωλκού, που η ιδιοκτήτρια αρνούνταν, είχαμε χθες το βράδυ, όταν ο Δήμος απομάκρυνε τελικά το περίπτερο και μετά από αλληλομηνύσεις συνελήφθησαν και κρατήθηκαν όλη τη νύχτα στο κρατητήριο ο αντιδήμαρχος Αποστόλης Ζαρκάδας – Βεργής και η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, που σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Πρόκειται για την 50χρονη ιδιοκτήτρια του περιπτέρου και τον 43χρονο αντιδήμαρχο. Η πρώτη μήνυσε τον αντιδήμαρχο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ο δεύτερος την επαγγελματία για απείθεια.

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί, όταν συνεργεία του Δήμου πήγαν στο περίπτερο, επί της οδού Ιωλκού (μεταξύ Σωκράτους – Ερμού), για να το απομακρύνουν. Η ιδιοκτήτρια αρνούνταν να εγκαταλείψει τον επαγγελματικό της χώρο, κλήθηκε η Αστυνομία και τελικά δεν έγινε η απομάκρυνση.

Τελικά, το απόγευμα, συνεργείο του Δήμου πήγε ξανά στο σημείο και απομάκρυνε το περίπτερο, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στην Αστυνομία και να αλληλομηνυθούν η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου και ο αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διαχείρισης ΣΕΣ, οι οποίοι διανυκτέρευσαν στο κρατητήριο και σήμερα θα πάνε στα Δικαστήρια.
Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι το περίπτερο να μεταφερθεί επί των οδών Αντωνοπούλου και Γαλλίας.