4 Αυγ 2016

Οι «Άχρηστοι και τεμπέληδες Δημοσιοι Υπάλληλοι» δίνουν αγώνα κατά της φωτιάς στην Εύβοια κύριε Μητσοτάκη

(σ.σ. netakias Ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα μέτωπα της φωτιά (με άσπρα παπούτσια λες και πήγαινε σε φίλο του στην Εκάλη). Ας ελπίσουμε να είδε τι σημαίνει να είσαι «Δημόσιος Υπάλληλος» και την επόμενη φορά που μιλήσει για το «κακό Κράτος» που «κατέστρεψε την Ελλάδα» να έχει γνώση. Όταν λέει ή του λένε να πει για μείωση του Κράτους, εννοεί μείωση Νοσοκομείων, Δασκάλων, Πυροσβεστών κα.)

Μια βδομάδα τώρα, δεκάδες Δημόσιοι Υπάλληλοι, άχρηστοι, τεμπέληδες, αίτιοι για την καταστροφή του Κράτους δίνουν με κίνδυνο της ζωής τους την μάχη κατά της πυρκαγιάς. Για να σώσουν ότι μπορούν από τον φυσικό πλούτο της Χώρας, τις περιουσίες των συνανθρώπων μας και πολλές φορές και τις ζωές τους.

Πως; Δεν το ξέρατε ότι οι Πυροσβέστες είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι;
Ε, να που το μαθαίνετε θρασύτατοι νεοφιλελέδες.
Επί τη ευκαιρία πληροφορηθείτε ότι οι γιατροί με τις εξοντωτικές εφημερίες, οι νοσοκόμοι, οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι δικαστές, οι καθηγητές, οι δάσκαλοι είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι.
Κρατείστε το στη μνήμη σας μήπως συγκρατηθείτε την επόμενη φορά που θα ανοίξετε το στόμα σας και θα εμέσετε τις επιπολαιότητές σας.