29 Ιουλ 2016

Δήλωση του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης για το θάνατο της Δημοτικής Αστυνομικού

Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και σύσσωμος ο Δήμος εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς της άτυχης Δημοτικής Αστυνομικού η οποία έχασε τη ζωή της εν ώρα υπηρεσίας, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του στη Λ. Κύπρου.


Μάχη για 8 ημέρες έδινε η 34χρονη δημοτική Αστυνόμος του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης για να κρατηθεί στη ζωή. Η Ματίνα Νικολάου είχε τραυματιστεί σοβαρά την περασμένη Τετάρτη, συνοδεύοντας παιδιά του Δήμου.

Παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε αυτοσχέδιες κόντρες. Η αυτοθυσία της, έσωσε τα παιδιά, από τα οποία κανένα δεν έπαθε τίποτα. Η άτυχη 34χρονη όμως, μεταφέρθηκε αμέσως στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώθηκε ότι έχει εσωτερική αιμορραγία και για μέρες νοσηλευόταν στην εντατική.

Δυστυχώς, δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη που έδινε για 8 μέρες με τον θάνατο, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους αλλά και ολόκληρο τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Το μήνυμα του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου:

"Καλό ταξίδι Ματίνα μας!

Έχασε την άνιση μάχη η 34χρονη Δημοτικός μας Αστυνόμος Ματίνα Νικολάου. Η Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και συνόδευε τα παιδιά μας στην καλοκαιρινή απασχόληση.

Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο με εγκληματική ταχύτητα. Είναι ώρα θλίψης για όλους μας αλλά οφείλω να τονίσω ότι χάθηκε άδικα ένας νέος άνθρωπος την ώρα που ως εργαζόμενος του Δήμου συνόδευε τα παιδιά μας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως οι εργαζόμενοι μας δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για όλους εμάς με αυταπάρνηση .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της πόλης μας που θα την σκεπάσει δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Ματίνα μας."